sierbestrating
&
tuinmaterialen

230 Volt tuinverlichting

Veel huizen hebben vanaf de bouw een electriciteits-voorbereiding in de muur voor een buitenlamp. Dit is meestal 230V. Om ook hier een lamp in dezelfde stijl als de rest de tuin te kunnen monteren, heeft in-lite een serie lampen voor 230V in het assortiment. Tegelhandel Boer levert de serie Ace in diverse kleuren.
Daarnaast kunt u ook terecht voor de 230V grondkabel en een eventuele las- of koppeldoos.
Zo ziet u dat u voor zowel de 12V als de 230V tuinverlichting bij Tegelhandel Boer terecht kan. Vraag ons naar de mogelijkheden. Bel 0184-682866 of stuur een email.
Sorteer op:
Standaardvolgorde

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
(29-12-2022) In het voorjaar tuintegels bij Boer gekocht, en niets dan lof over de service. Volgens afspraak bezorgd, en de paar stuks extra die ik nodig had werden snel en voor een vriendelijke prijs nageleverd. Helaas werden er na een paar weken in een aantal tegels scheuren zichtbaar; dit werd meteen professioneel opgepakt, en de gescheurde tegels werden zonder extra kosten vervangen. Over de kwaliteit van de tegels kan ik nog niet veel zeggen, dat zal de tijd leren, maar de service van Boer is super!Lees meer reviews

Volg je ons al?