sierbestrating
&
tuinmaterialen

Disclaimer

Aan het maken van onze website is de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd is verouderd of niet meer juist is. De informatie op onze website wordt regelmatig geactualiseerd. Wijzigingen kunnen ten alle tijden worden aangebracht. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.

Door u geconstateerde onvolledigheden en/of fouten kunt u melden aan: info@tegelhandelboer.nl

Tegelhandel Boer is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op deze website zouden voorkomen. Tegelhandel Boer is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met Tegelhandel Boer zijn gelinkt.

Alle vormgeving, tekst en beelden op deze website zijn het copyright van Tegelhandel Boer. Materiaal van deze site mag niet zonder schriftelijke toestemming van Tegelhandel Boer worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand.

Aanvragen voor toestemming dienen te worden gericht aan: info@tegelhandelboer.nl. Elk ander gebruik van het materiaal op deze site is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tegelhandel Boer  ten strengste verboden.
 

Klantenbeoordelingen

Volg je ons al?