sierbestrating
&
tuinmaterialen

Tegel en stenen

Tegelhandel Boer heeft in de afgelopen jaren diverse contacten opgebouwd. Zo weten we altijd mooie rest- of B-keuspartijen te vinden die we tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden. Restpartijen kunnen heel groot zijn. Als bijvoorbeeld een leverancier een soort of afmeting uit het assortiment haalt. De voorraden die er nog staan, koopt Tegelhandel Boer dan op.
B-keus betreft partijen met kleine schoonheidsfoutjes in de deklaag. Dit kunnen kleine putjes zijn, kleine randbeschadigingen of een lichte kleurafwijking. Elke tegel kán iets hebben, maar de praktijk leert dat het door de band genomen prima partijen zijn.
Sorteer op:
Standaardvolgorde

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
Hierbij wil ik Mark van Vliet bedanken voor zijn duidelijke en heldere advies ivm aanschaf keramische tegels en betonschutting. Aanvankelijk alleen tegels gekocht maar ook besloten om de schutting te vervangen. Mark heeft mij goed geadviseerd en duidelijk uitgelegd hoe ik de schutting moet monteren. Ook de bezorging verliep vlekkeloos. Een aanrader! Mark bedankt 👍🏻Lees meer reviews

Volg je ons al?