sierbestrating
&
tuinmaterialen

Algemene voorwaarden

Totstandkoming overeenkomst
Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig wanneer u bij Tegelhandel Boer één of meerdere producten heeft besteld.

Verwerking van materialen
Verwerk bij bestrating altijd diverse pakken door elkaar en haal de stenen rij voor rij van de pallet, dus niet laag voor laag. Dit geldt vooral bij genuanceerd gekleurde stenen of tegels. Op deze manier ontstaat het beste kleurbeeld.
Voor specifieke verwerking van tegels en de aanleg ervan verwijzen wij u naar onze  Tips & Tricks

Betaling
Tegelhandel Boer accepteert bij online bestellingen alleen betalingen vooraf per IDEAL, tenzij anders overeengekomen. U krijgt van ons bericht als de betaling in goede orde ontvangen is.
Bij afhalen op één van de vestigingen kunt u pinnen of contant betalen. Als u de bestelling af wilt halen kunt u dit aangeven in de laatste stap in het bestelproces.

Transport
Wanneer u bij een bestelling uw gegevens invult, worden aan de hand van de ordergrootte en de transportafstand de transportkosten automatisch meeberekend. U wordt dus achteraf niet meer geconfronteerd met extra kosten.
Eventuele veer- of bootkosten zullen wel altijd doorberekend worden.
In principe leveren wij de materialen binnen 10 werkdagen bij u af. Dit hangt af of de levering past in een route in uw regio. Zodra wij weten wanneer de materialen geleverd worden, laten wij u dat vooraf weten. Als er door overmacht, zoals gevaarlijke weersomstandigheden of andere denkbare redenen word afgeweken van de levertijd, geven wij u voortijdig bericht.

Levering
Uw bestelling wordt met een kraan naast de vrachtauto gelost, zover als de kraan kan reiken. De losplaats moet via de verharde weg met een vrachtauto bereikbaar zijn en is ter beoordeling van de chauffeur.
Onze chauffeurs hebben geen palletwagen of kooiaap bij zich.

Prijzen
Alle prijzen op de site van Tegelhandel Boer zijn in euro's. Eventuele onverwachte prijswijzingen voorbehouden.

Retourneren
Alle gangbare materialen kunnen geretourneerd worden. Speciaal voor u bestelde materialen, zoals natuursteen, keramische tegels, bestrating uit de Geo-serie en diverse gecoate tegels, kunnen niet geretourneerd worden.
In verband met handelingskosten krijgt u 80% van de aankoopwaarde vergoed. Als wij de materialen voor u ophalen, worden de transportkosten aan u doorberekend.
De transportkosten voor het ophalen zullen doorgaans hoger zijn dan de eerder berekende transportkosten bij de levering. Dit i.v.m. eventuele ingeplande retourvracht die dan niet opgehaald kan worden.
Goederen die zonder opgaaf van redenen via de pakketdienst geretourneerd worden, worden (indien schoon en onbeschadigd) volledig vergoed. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de kopende partij, tenzij Tegelhandel Boer in gebreke is gebleken.

Foto's en afbeeldingen
Tegelhandel Boer heeft veel zorg besteed aan het fotomateriaal om u een zo goed mogelijke indruk te geven van het product. Afwijkingen van de werkelijkheid kunnen echter geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding van de bestelling. Wij besteden veel zorg aan het verstrekken van correcte en actuele informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie of fouten op de website.
 
Garantie
Op alle nieuwe A-kwaliteit materialen zijn de standaard fabrieksgaranties van toepassing.
 
Witte uitslag of kalkuitbloei
Kalkuitbloei op tegels is een natuurlijk proces wat bij alle betonproducten voor kan komen.
Het is een chemische reactie van regenwater met kalk wat in de tegels zit. Dit kan tijdelijk witte vlekken op de tegels geven, maar die zullen na verloop van tijd vanzelf minder worden of verdwijnen.
Het is lastig hier een tijd voor te noemen maar dit kan tot 1,5 jaar duren voor het helemaal verdwenen is. Kalkuitbloei kan nimmer een reden tot klacht zijn.
 
Aansprakelijkheid
Tegelhandel Boer is niet aansprakelijk voor het onjuist verwerken van onze producten. Bij twijfel of vragen omtrent de verwerking kunt u ons altijd bellen en wij verstrekken u graag de juiste informatie. De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van Tegelhandel Boer en vervalt op het moment van aflevering.

Klachten
Tegelhandel Boer levert materialen van goede kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat een product niet aan uw verwachtingen voldoet. Mocht dit het geval zijn, dan vragen wij u vriendelijk dit direct te melden. Tegelhandel Boer zal dan zo spoedig als mogelijk actie ondernemen.
Bewaar altijd tijdens de verwerking de verpakking van de tegels.  Aan de hand van badgenummers kunnen bepaalde productgegevens achterhaald worden.

Privacy
De door u verstrekte persoonsgegevens zullen alleen gebruikt worden door onze eigen medewerkers, voor het transport van uw producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van u aan ons. Wij zullen uw gegevens niet beschikbaar stellen aan derden. Voor meer details over het gebruik van uw persoonsgegevens verwijzen we u graag door naar onze privacyverklaring.

Fouten en wijzigingen
Prijswijzigingen, maatafwijkingen, modelwijzigingen en kleurafwijkingen voorbehouden.
Wanneer u een fout ontdekt op onze site of informatie mist, aarzel dan niet en stuur een mail naar: info@tegelhandelboer.nl.

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Ik ben een hovenier, kom al jaren bij boer Tegelhandel boer ridderkerk. Echt super goede service. Joury en Rien staan elke dag weer klaar voor een soepele gang van zaken!Lees meer reviews

Volg je ons al?