sierbestrating
&
tuinmaterialen

Aanbiedingen in keramische tegels

Tegelhandel Boer heeft regelmatig keramische tegels in de aanbieding die tegen een gunstige prijs aangeboden worden. Dit zijn bijvoorbeeld restpartijen of B-keuspartijen.
Keramische tegels van 2 of 3cm dik dienen ten allen tijde op een gestabiliseerde zandlaag gestraat te worden. Zo voorkomt u het kantelen (wippen) van deze tegels.
GeoCeramica kan op gewoon ophoogzand gestraat worden.

De B-keus tegels zijn na productie per tegel uitgesorteerd, dus elke tegel kán een schoonheidsfoutje hebben. Restpartijen zijn soorten die de producent uit het assortiment gehaald heeft, en de nog staande voorraden koopt Tegelhandel Boer op.
Zo profiteerd u van keiharde, onderhoudsvriendelijke en vooral goedkope tegels.   
Sorteer op:
Standaardvolgorde

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
(29-12-2022) In het voorjaar tuintegels bij Boer gekocht, en niets dan lof over de service. Volgens afspraak bezorgd, en de paar stuks extra die ik nodig had werden snel en voor een vriendelijke prijs nageleverd. Helaas werden er na een paar weken in een aantal tegels scheuren zichtbaar; dit werd meteen professioneel opgepakt, en de gescheurde tegels werden zonder extra kosten vervangen. Over de kwaliteit van de tegels kan ik nog niet veel zeggen, dat zal de tijd leren, maar de service van Boer is super!Lees meer reviews

Volg je ons al?