sierbestrating
&
tuinmaterialen

Trommelstenen

Trommelstenen gaan al heel wat jaren mee in het land van sierbestrating.
Het zijn door en door gekleurde betonstenen die na productie in een grote draaitrommel gedaan worden. De stenen rollen over elkaar heen en daardoor breken de scherpe randen van de stenen af. Zo ontstaat de trommelstenen. Authentiek, onverwoestbaar, gunstig geprijsd en  voor elke tuin of oprit te gebruiken. Een veelzijdige soort sierbestrating.
De serie Stonehedge bestaat uit een mengsel met veel cement, dus erg sterk. Daarnaast is er een hydrofoob aan het mengsel toegevoegd waardoor de stenen minder snel vocht opnemen en dus minder groen worden en minimaal kalkuitslag krijgen.
Sorteer op:
Standaardvolgorde

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
(29-12-2022) In het voorjaar tuintegels bij Boer gekocht, en niets dan lof over de service. Volgens afspraak bezorgd, en de paar stuks extra die ik nodig had werden snel en voor een vriendelijke prijs nageleverd. Helaas werden er na een paar weken in een aantal tegels scheuren zichtbaar; dit werd meteen professioneel opgepakt, en de gescheurde tegels werden zonder extra kosten vervangen. Over de kwaliteit van de tegels kan ik nog niet veel zeggen, dat zal de tijd leren, maar de service van Boer is super!Lees meer reviews

Volg je ons al?