sierbestrating
&
tuinmaterialen

Splitplaten en anti-worteldoek

Grind en split worden regelmatig gebruikt als bedekking van het pad of de oprit.
Een nadeel is dat split en vooral grind wegrolt onder de autowielen vandaan. Of dat het fietsen door grind n split heel zwaar gaat. De oplossing hiervoor is een grind- of een splitplaat. Deze platen hebben een soort honingraadstructuur. Als deze platen gevuld worden met het grind of split dan blijft het beter op zijn plaats liggen. Spoorvorming is daarmee verleden tijd en het fietsen gaat door de stevige grindlaag een stuk prettiger.
Gebruik bij de Aslon-platen altijd wegendoek. Hiermee wordt onkruidgroei voorkomen en blijft het grind of split gescheiden van de ondergrond.  Om het doek op zijn plaats te houden, worden gronddoekpennen gebruikt.
Sorteer op:
Standaardvolgorde

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
Hierbij wil ik Mark van Vliet bedanken voor zijn duidelijke en heldere advies ivm aanschaf keramische tegels en betonschutting. Aanvankelijk alleen tegels gekocht maar ook besloten om de schutting te vervangen. Mark heeft mij goed geadviseerd en duidelijk uitgelegd hoe ik de schutting moet monteren. Ook de bezorging verliep vlekkeloos. Een aanrader! Mark bedankt 👍🏻Lees meer reviews

Volg je ons al?