sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De Evo Down Dark is een smal en hoog wandarmatuur gemaakt met een zwart aluminium behuizing. De kleurstelling zorgt voor een luxe uitstraling en past op elke muur of schutting. Het armatuur is 5cm breed, 7.5 cm diep en 30cm hoog. De lens heeft een bewerking waardoor het licht gebroken wordt. Dit zorgt voor een fraai difuus lichtbeeld.
Dit armatuur kan direct op 230V worden aangesloten; de transformator zit in het armatuur verwerkt. Het past perfect op strakke gevels en bij moderne huizen.

Specificaties:

Evo Down Dark 100-230V

€ 251,00 per st

Al 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 200543
st
€ 251,00
1 st
1 st
€ 251,00

Meer producten binnen deze serie:

Reviews voor Evo Down Dark 100-230V

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
(29-12-2022) In het voorjaar tuintegels bij Boer gekocht, en niets dan lof over de service. Volgens afspraak bezorgd, en de paar stuks extra die ik nodig had werden snel en voor een vriendelijke prijs nageleverd. Helaas werden er na een paar weken in een aantal tegels scheuren zichtbaar; dit werd meteen professioneel opgepakt, en de gescheurde tegels werden zonder extra kosten vervangen. Over de kwaliteit van de tegels kan ik nog niet veel zeggen, dat zal de tijd leren, maar de service van Boer is super!Lees meer reviews

Volg je ons al?