sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De GeoCeramica Lava Slate is een tegel die de looks heeft van gelaagd leisteen. Deze tegel zal echter geen schilfers loslaten.
De toplaag van de GeoCeramica bestaat uit een plavuis van keramiek. Keramiek garandeerd absolute kras- en kleurvastheid. Daarnaast neemt het geen vocht en vuil op. Deze plavuis is door middel van een bindmiddel veréénzelvigd met een betontegel van 3cm dik. Zodoende heeft de GeoCeramica voldoende body waardoor de tegel in het gewone zand gestraat kan worden. GeoCeramica voldoet aan alle eisen die iemand zich kan wensen.
De Lava Slate is leverbaar in 60x60 en in 80x80. In 60x60 is deze er ook nog in een dikke versie van 6cm (2Drive) zodat het geschikt is voor de oprit en kunnen de hoge druk van autowielen weerstaan.
Bij bestellingen van GeoCeramica onder de 10,08m² wordt er achteraf altijd € 30.25 aan klein-order-toeslag berekend. Deze kosten krijgen wij ook (helaas) door de fabrikant één op één doorberekend.
Vanaf heden wordt er statiegeld berekend op de pallets van alle GeoCeramica tegels. Dit wordt gecrediteerd als de pallets ingeleverd worden.

Specificaties:

MateriaalKeramisch
SlijtvastheidUitstekend
KleurLava Slate

GeoCeramica Lava Slate

€ 76,95 per m²

Al ruim 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 143070
€ 76,95
0.36
0.36
€ 76,95

Meer producten binnen deze serie:

Reviews voor GeoCeramica Lava Slate

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Ik ben een hovenier, kom al jaren bij boer Tegelhandel boer ridderkerk. Echt super goede service. Joury en Rien staan elke dag weer klaar voor een soepele gang van zaken!Lees meer reviews

Volg je ons al?