sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Varistone PZ Easy is een polymeer gebonden voegmortel voor het voegen van allerlei soorten (sier)bestrating zoals tuinpaden, terrassen en opritten.
De PZ Easy wordt kant en klaar geleverd in zakken van 22,7 kg in de kleuren naturel, caramel, steengrijs en basalt.
De voegmortel PZ Easy kan eenvoudig over de bestrating worden uitgestrooid en droog in de voegen worden ingeveegd. Let er op dat de bestrating kurkdroof is!!
Tril vervolgens de bestrating af (mits dit hiervoor geschikt is) zodat het materiaal goed in de voegen zakt, en veeg het nogmaals in zodat de voegen goed gevuld zijn.
Het materiaal is zo fijn dat ook smalle voegen probleemloos kunnen worden gevuld. Maag de bestrating vervolgens goed nat met de tuinslang op de sproeistraal. Wanneer het bindmiddel met water in contact komt, begint de uitharding. Het bindmiddel reageert al na enige minuten, zodat de voegen niet bij het afspoelen uit kunnen spoelen.
De voeg hard daarna uit en is blijvend flexibel. U blijft een stabiele voeg houden, die bestand is tegen vorst, wind en water.

Specificaties:

Kleur(zak 22,7 kg)

Varistone PZ Easy polymeerzand (zak 22,7 kg)

€ 64,95 per st

Al ruim 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 150382
st
€ 64,95
1 st
1 st
€ 64,95

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Tegelhandel voor tegels, stenen, opsluitbanden,grind, zand en nog veel meer uit voorraad leverbaar. Groot terrein waar alles makkelijk op een kar geladen kan worden. Voor zakelijk en particulier.Lees meer reviews

Volg je ons al?