sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

VariFix steenlijm is een droge lijmmortel op cementbasis. Vari Fix is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vrijwel alle steensoorten zoals baksteen en betonsteen ten behoeve van tuinmuren e.d. Deze mortel is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden verwerkt in laagdikten van minimaal 2 mm tot maximaal 6 mm (afhankelijk van de steensoort). Hierdoor is deze zeer geschikt voor muurblokken met een ruwere structuur. Ook het verlijmen van banden op beton of tegels in een stabilisatiemortel is de Varifix zeer geschikt.
Vari Fix vloeit zolang het in beweging is en blijft dik zodra het stilstaat. Hierdoor zal de lijm niet uit de voegen vloeien bij het verlijmen en kunnen de elementen gemakkelijk langs een draad geplaatst worden zonder dat ze wegzakken. Geschikt voor zowel binnen als buiten. Het heeft een hoge kleefkracht en standvastheid.

Specificaties:

Varifix steenlijm (emmer 15 kg)

€ 32,50 per st

Al ruim 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 150301
st
€ 32,50
1 st
1 st
€ 32,50

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Mooie acties betreffende de terrastegels GeoCeramica. Het ging om een restpartij. Goed geholpen, daarna nog telefonisch bijbesteld en een paar dagen later geleverd. Vriendelijk personeel.Lees meer reviews

Volg je ons al?