sierbestrating
&
tuinmaterialen

Staande lampen

De staande lampen uit het in-lite programma zijn zeer geschikt om de oprit, border of tuinperk uit te lichten. Bijvoorbeeld de LIV en de Fish Eye geven rondom licht af en kunnen op elke plaats in de tuin gebruikt worden. Gebruik het lage model voor lage beplanting en de hoge voor in hogere bossage.
De Sentina en de Ace zijn meer voor de direct belichting. De lichtbron van de Ace is zelfs te verstellen voor meer gebruiksgemak. Elk armatuur kan eenvoudig in de grond geprikt worden of op een harde ondergrond gemonteerd worden.
Vraag de medewerkers van Tegelhandel Boer voor gericht advies. Bel ons op  0184-682866 of stuur een email.
Sorteer op:
Standaardvolgorde

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
(29-12-2022) In het voorjaar tuintegels bij Boer gekocht, en niets dan lof over de service. Volgens afspraak bezorgd, en de paar stuks extra die ik nodig had werden snel en voor een vriendelijke prijs nageleverd. Helaas werden er na een paar weken in een aantal tegels scheuren zichtbaar; dit werd meteen professioneel opgepakt, en de gescheurde tegels werden zonder extra kosten vervangen. Over de kwaliteit van de tegels kan ik nog niet veel zeggen, dat zal de tijd leren, maar de service van Boer is super!Lees meer reviews

Volg je ons al?