sierbestrating
&
tuinmaterialen

Douglas blank tuinhout

Tegelhandel Boer is het vertrouwde adres voor kwalitatief hoogwaardig blank Douglas hout. Douglas is een zachthoutsoort, zij het wel dat het een wat vettig houtsoort is. Hierdoor is het bestand tegen weer en wind. Ideaal dus om te gebruiken voor tuinhout.
Douglas wordt meestal gebruikt in de ruw bezaagde versie. Maar Tegelhandel Boer levert ook planken, liggers en palen in de geschaafde versie. Tegelhandel Boer heeft voor de montage van douglas tuinhout een groot assortiment bevestigingsmaterialen.
Sorteer op:
Standaardvolgorde

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
(29-12-2022) In het voorjaar tuintegels bij Boer gekocht, en niets dan lof over de service. Volgens afspraak bezorgd, en de paar stuks extra die ik nodig had werden snel en voor een vriendelijke prijs nageleverd. Helaas werden er na een paar weken in een aantal tegels scheuren zichtbaar; dit werd meteen professioneel opgepakt, en de gescheurde tegels werden zonder extra kosten vervangen. Over de kwaliteit van de tegels kan ik nog niet veel zeggen, dat zal de tijd leren, maar de service van Boer is super!Lees meer reviews

Volg je ons al?