sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De Transformatoren van in-lite zijn erg makkelijk in gebruik en voorzien van diverse functies.
De transformator (de HUB) zet de spanning van het lichtnet van 230 Volt om naar 12 Volt. Zo is het niet meer gevaarlijk voor uzelf, kinderen en/of huisdieren. Aan de HUB wordt de kabel bevestigt die de tuin in gaat en waar de tuinverlichting op aangesloten wordt. Let er op dat het totale vermogen (Wattage) van de lampen niet die van de trafo overschrijdt. Gezien de meeste lampen voorzien zijn van LED verlichting, zal het niet zo snel gebeuren. Bij twijfel altijd de 'zwaardere' pakken.
De HUB is verkrijgbaar met een vermogen van 50 Watt en 100 Watt.

De HUB wordt geleverd met een schemersensor. Deze meet de lichthoeveelheid buiten. Bij schemering zal de HUB spanning op de kabel zetten waardoor alle verlichting gaat branden. De volgende morgen, als het weer licht wordt, gaat de spanning er weer vanaf en gaat de verlichting uit. De standen 1 t/m 12 zijn het aantal uur dat de lampen blijven branden na inschakeling via de schemersensor. De schemersensor dient buiten gemonteerd te worden. Bijvoorbeeld door de sensor door een gaatje in de muur naar buiten te laten steken. Let er op dat de sensor niet geplaatst wordt op een locatie waar kunstlicht bij kan komen. Zo kan bijvoorbeeld een lantaarnpaal de werking van deze sensor teniet doen.
Uiteraard kan de HUB ook gewoon manueel op 'On' en 'OFF' geschakeld worden.
Er kan ook een bewegingsmelder (de Move) op de HUB wordt aangesloten. Deze is apart verkrijgbaar. Het aantal minuten dat de verlichting blijft branden na het detecteren van een beweging, kan eenvoudig op de HUB worden ingesteld.

Er kunnen 2 kabels worden aangesloten op de HUB middels een eevoudig kliksysteem. Deze 2 kunnen niet apart bediend worden maar staan óf beide onder (laag)spanning óf beide zonder spanning.

Specificaties:

Trafo Hub

Vanaf € 125,00 per st

Al 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
st
€ 103,31
€ 125,00
1 st
1 st
€ 125,00

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4/5
"De Boer Ridderkerk nette showroom en top geholpen door de verkoper. Deze heeft ook goed meegedacht over het aantal tegels wat we nodig hadden. En netjes op afroep geleverd op het moment dat ze nodig waren "Lees meer reviews
Sniff Reviews

Volg je ons al?