sierbestrating
&
tuinmaterialen

Vestiging Nieuw-Lekkerland

Tegelhandel Boer

Planetenlaan 75

2957 SM Nieuw-Lekkerland

0184 - 682 866

Reguliere openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.00 - 17.30u
Zaterdag
8.00 - 16.00u

Op zon- en feestdagen zijn we gesloten. Check de pagina met openingstijden welke feestdagen dit betreft.

Tegelhandel Boer in Nieuw-Lekkerland beschikt naast een groot terrein met voorraad over een ruime showtuin. Hierop worden de producten overzichtelijk gepresenteerd. Zodoende kunt u uw keuze weloverwogen maken aan de hand van de voorbeelden. Tegelhandel Boer levert naast het reguliere assortiment sierbestrating ook diverse  rest- en B-keuspartijen. Deze partijen worden aangeboden voor minder als de helft van de gewone prijs.
Alle gangbare materialen zoals opsluitbanden, grind en split, muurblokken, vijverranden, tuinhout en hardhout ligt op voorraad bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland. In de winkel zelf  hebben we diverse meststoffen, tuinverlichting, schroeven, bouten en moeren liggen. De koffie staat elke dag voor u klaar. Wees welkom.
Klik op het filmpje bovenaan de pagina voor een impressie van Tegelhandel Boer - vestiging Nieuw-Lekkerland.

Plan route naar Tegelhandel Boer - Nieuw-Lekkerland

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
Hierbij wil ik Mark van Vliet bedanken voor zijn duidelijke en heldere advies ivm aanschaf keramische tegels en betonschutting. Aanvankelijk alleen tegels gekocht maar ook besloten om de schutting te vervangen. Mark heeft mij goed geadviseerd en duidelijk uitgelegd hoe ik de schutting moet monteren. Ook de bezorging verliep vlekkeloos. Een aanrader! Mark bedankt 👍🏻Lees meer reviews

Volg je ons al?