sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De GeoPlano muurblok heeft een robuuste afmeting, is mooi zwart van kleur en is verkrijgbaar in 2 lengtes.
De vlakke deklaag (van de lange kant van het blok) bestaat uit kleurpigmenten en een toeslag van natuurlijke granulaten. Hierdoor blijven de GeoPlano stapelblokken de donkere kleur veel langer behouden. Let er op dat de kopse kanten geen deklaag hebben. Hierdoor zullen deze wat sneller verkleuren, wat op de hoeken van borders na verloop van tijd zichtbaar zaL worden. Deze blokken hebben aan één lange zijde een deklaag en zijn dus niet voor een muur met 2 zichtzijden toepasbaar.
De Geoplano stapelblokken Milano zijn uitermate geschikt om royale borders te maken. Om het perfecet af te maken kan er een mooie afdekrand op de stapelblokken gelijmd worden.
Gebruik als fundering voor een border of muurtje een opsluitband. Plaats deze plat in een zandbed en verlijm daar vervolgens de muurblokken op. Zo zal het geheel minder verzakken en blijft het stabiel.

Specificaties:

KleurMilano

Stapelblok GeoPlano Milano

€ 4,13 per st

Al 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 102434
st
€ 3,41
€ 4,13
1 st
1 st
€ 4,13

Meer producten binnen deze serie:

Reviews voor Stapelblok GeoPlano Milano

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4/5
"De Boer Ridderkerk nette showroom en top geholpen door de verkoper. Deze heeft ook goed meegedacht over het aantal tegels wat we nodig hadden. En netjes op afroep geleverd op het moment dat ze nodig waren "Lees meer reviews
Sniff Reviews

Volg je ons al?