sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Oud Hollands is eenzelfde benaming voor Schellevis tegels. Tegelhandel Boer levert het complete programma van Schellevis. Deze bestrating is een mooi voorbeeld van echt nederlands vanmanschap. Door een speciaal productieproces ontstaat het bekende gaatjes-structuur in de tegels.
De Oud-Hollands taupe Schellevis tegels hebben een warme aardekleur bruin enzijn prachtig te verwerken in moderne tuinen. Maar ook in combinatie met bijvoorbeeld gebakken stenen staan ze prachtig bij klassieke en landelijke stijlen. Leverbaar in een groot aantal verschillende afmetingen. Het wildverband bestaat uit de afemtingen 25x25, 25x50 en 50x50x5cm.
De tegels en stenen van 7cm dik zijn geschikt voor de oprit en terras. De tegels van 5cm dik zijn te dun voor zwaar verkeer.
De tegels van 40x80, 80x80 en groter vallen onder de grootformaat tegels. Zie hiervoor het hoofdstuk Schellevis grootformaat tegels onder het hoofdstuk Sierbestrating.

Specificaties:

MateriaalBeton
SlijtvastheidGoed
AfwerkingGestructureerd
Kleurtaupe

Oud Hollands taupe

€ 56,25 per m²

Al ruim 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 120320
€ 56,25
0.36
0.36
€ 56,25

Reviews voor Oud Hollands taupe

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Ik ben een hovenier, kom al jaren bij boer Tegelhandel boer ridderkerk. Echt super goede service. Joury en Rien staan elke dag weer klaar voor een soepele gang van zaken!Lees meer reviews

Volg je ons al?