sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Oud Hollands is eenzelfde benaming voor Schellevis tegels. Tegelhandel Boer levert het complete programma van Schellevis. Deze bestrating is een mooi voorbeeld van echt nederlands vanmanschap. Door een speciaal productieproces ontstaat het bekende gaatjes-structuur in de tegels.
De Oud-Hollands roodbruin Schellevis tegels zijn prachtig te verwerken in moderne tuinen. Maar ook in combinatie met bijvoorbeeld gebakken stenen staan ze prachtig bij klassieke en landelijke stijlen.
Leverbaar in een groot aantal verschillende afmetingen. De dikformaten zijn geschikt voor de oprit. De andere maten tegels zijn 5cm dik en daarmee te dun voor zwaar verkeer.
De tegels van 40x80, 80x80 en groter vallen onder de grootformaat tegels. Zie hiervoor het hoofdstuk Schellevis grootformaat tegels onder het hoofdstuk Sierbestrating.

Specificaties:

MateriaalBeton
SlijtvastheidGoed
AfwerkingGestructureerd
Kleurroodbruin

Oud Hollands roodbruin

Vanaf € 44,80 per m²

Al 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
€ 37,02
€ 44,80
0.36
0.36
€ 44,80

Reviews voor Oud Hollands roodbruin

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4/5
"De Boer Ridderkerk nette showroom en top geholpen door de verkoper. Deze heeft ook goed meegedacht over het aantal tegels wat we nodig hadden. En netjes op afroep geleverd op het moment dat ze nodig waren "Lees meer reviews
Sniff Reviews

Volg je ons al?