sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Oud Hollands is een andere benaming voor de bekende Schellevis tegels. Tegelhandel Boer levert het complete programma van Schellevis. Deze bestrating is een mooi voorbeeld van echt nederlands vanmanschap. Door een speciaal productieproces ontstaat het bekende gaatjes-structuur in de tegels. De Oud-Hollands antraciet Schellevis tegels zijn prachtig te verwerken in moderne tuinen. Zeker deze grootformaten geven een stoer en ruimtelijk effect.
In de kleur Antraciet zijn er een enorm scala aan afmetingen beschikbaar.
De grootformaten zijn vanaf 40x80 en groter leverbaar. De tegels van 5cm dik zijn niet geschikt voor zware belasting zoals een auto. Gebruik voor dat doel de tegels van 7cm of dikker.
De platen met de afemting groter dan 100x100 kunnen het beste met hulpmiddelen verwerkt worden zoals een vacuumunit of een kraan. Als u voor deze tegels kiest, kunt u ons altijd vragen naar de mogelijkheden die Tegelhandel Boer heeft.

Specificaties:

MateriaalBeton
SlijtvastheidGoed
AfwerkingGestructureerd
Kleurantraciet

Oud Hollands GF antraciet

ā‚¬ 18,48 per st

Al 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 120301
st
€ 15,27
€ 18,48
2 st
2 st
€ 18,48

Meer producten binnen deze serie:

Reviews voor Oud Hollands GF antraciet

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4/5
"De Boer Ridderkerk nette showroom en top geholpen door de verkoper. Deze heeft ook goed meegedacht over het aantal tegels wat we nodig hadden. En netjes op afroep geleverd op het moment dat ze nodig waren "Lees meer reviews
Sniff Reviews

Volg je ons al?