sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Oud Hollands is eenzelfde benaming voor Schellevis tegels. Tegelhandel Boer levert het complete programma van Schellevis. Deze bestrating is een mooi voorbeeld van echt nederlands vanmanschap. Door een speciaal productieproces ontstaat het bekende gaatjes-structuur in de tegels.
De Oud-Hollands carbon Schellevis tegels zijn prachtig te verwerken in moderne tuinen. Maar ook in combinatie met bijvoorbeeld gebakken stenen staan ze prachtig bij klassieke en landelijke stijlen. Carbon is een stuk donkerder (zwarter) als de antraciet tegels.
Leverbaar in een groot aantal verschillende afmetingen. De tegels en stenen van 7cm dik zijn geschikt voor de oprit en terras. De tegels van 5cm dik zijn te dun voor zwaar verkeer.
De tegels van 40x80, 80x80 en groter vallen onder de grootformaat tegels. Zie hiervoor het hoofdstuk Schellevis grootformaat tegels onder het hoofdstuk Sierbestrating.

Specificaties:

MateriaalBeton
SlijtvastheidGoed
AfwerkingGestructureerd
Kleurcarbon

Oud Hollands carbon

€ 56,25 per m²

Al ruim 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 120044
€ 56,25
0.24
0.24
€ 56,25

Reviews voor Oud Hollands carbon

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Tegelhandel voor tegels, stenen, opsluitbanden,grind, zand en nog veel meer uit voorraad leverbaar. Groot terrein waar alles makkelijk op een kar geladen kan worden. Voor zakelijk en particulier.Lees meer reviews

Volg je ons al?