sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De LIV is een veelzijdig armatuur en past op elke wand. Of het nu een schutting is, een betonnen muur naast de openslaande deuren of aan de overkapping. Ondanks de moderne vormgeving past ook deze lamp in de klassieke tuin. De mat zilvergrijskleur past bij iedere stijl.
In het voetblok past een Trafo van 10 Watt waardoor deze wandlamp direct op het lichtnet (230 Volt) aangesloten kan worden. Ideaal voor de huizen waar al een voorbereiding voor een wandlamp in de muur verwerkt zit.
De LIV is voorzien van LED technologie. Het licht wordt rondom uitgestraald tot ca 1,5 meter. De lamp is ca 32,5cm hoog en heeft een doorsnede van 6,7cm.
De LIV is leverbaar in diverse kleuren.

Specificaties:

Liv Wall Silver

€ 126,00 per st

Al 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 200512
st
€ 126,00
1 st
1 st
€ 126,00

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
Hierbij wil ik Mark van Vliet bedanken voor zijn duidelijke en heldere advies ivm aanschaf keramische tegels en betonschutting. Aanvankelijk alleen tegels gekocht maar ook besloten om de schutting te vervangen. Mark heeft mij goed geadviseerd en duidelijk uitgelegd hoe ik de schutting moet monteren. Ook de bezorging verliep vlekkeloos. Een aanrader! Mark bedankt 👍🏻Lees meer reviews

Volg je ons al?