sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Het kunstgras Light Eco dankt zijn naam aan de lictgewicht ondermat. De rug is van ander materiaal gemaakt waardoor grote stukken goed te dragen zijn. De sprieten zijn 40mm lang en de mat is goed verdicht. Door het gebruik van meerdere kleuren groen en een lichtbruine ondertoon, is het net echt gras.
Het onderhoud van kunstgras is zeer beperkt; verwijder regelmatig eventueel organisch vuil van de mat. Door intensief gebruik kan de mat wat plat gelopen worden. Borstel de vezels met een harde bezem op zodat ze weer overeind gaan staan.
Plaats stabilisatiedoek op een goed aangetrild zandbed of gebruik valdempingsplaten rondom speeltoestellen. Het kunstgras kan hier koud op gelegd worden. Strooi vervolgens ca. 8kg instrooizand p/m² over de mat en borstel dit in. Hierdoor blijven de vezels langer overeind staan. Daarnaast zorgt het gewicht er voor dat de mat mooi blijft liggen.
Houdt de bovenzijde van de grasmat ongeveer 1cm boven het straatwerk.
Kunstgras wordt op een rol van 4mtr breed geleverd. Het kan per meter besteld worden.
Meerdere stukken kunnen aan elkaar gelijmd worden, maar houdt de vleug ten allen tijde in dezelfde richting. Dit geeft anders kleurverschil.

Specificaties:

Kunstgras light Eco Natural 40 mm hoog 4 m breed

€ 124,00 per m1

Al ruim 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 151124
m1
€ 124,00
1 m1
1 m1
€ 124,00

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Prettig bedrijfLees meer reviews

Volg je ons al?