sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Mustang leisteen is afkomstig uit Brazilië. Het natuursteensoort is zeer kleurvast. Ze zijn wel wat krasgevoelig maar deze krasjes zullen door het gebruik weer verdwijnen.
De kleurstelling is antraciet/groen.
Mustang leisteen bestaat uit lagen natuursteen die in de loop van de vele honderden jaren op elkaar geperst zijn. Onder invloed van de temperatuur kunnen er soms schilfers van af komen.
Leverbaar in een aantal verschillende afmetingen.
Straat Mustang altijd op een gestabiliseerd zandbed. Straat natuursteen tegels altijd met een voeg van minimaal 3mm. De tegels worden gezaagd uit grote brokken natuursteen. De maatvoering is daardoor niet altijd even strak. Met de voeg kunnen de eventuele maatverschillen opgevangen worden.

Specificaties:

MateriaalKeramisch
SlijtvastheidUitstekend
AfwerkingGestructureerd

KeraStar 60x60x2 Mustang Slate black

€ 35,95 per m²

Al 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 141227
€ 35,95
0.72
0.72
€ 35,95

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
Hierbij wil ik Mark van Vliet bedanken voor zijn duidelijke en heldere advies ivm aanschaf keramische tegels en betonschutting. Aanvankelijk alleen tegels gekocht maar ook besloten om de schutting te vervangen. Mark heeft mij goed geadviseerd en duidelijk uitgelegd hoe ik de schutting moet monteren. Ook de bezorging verliep vlekkeloos. Een aanrader! Mark bedankt 👍🏻Lees meer reviews

Volg je ons al?