sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Uw plankenvloer of laminaat doorleggen naar buiten in de tuin? Met de GeoCeramica Timber serie is dat mogelijk. Tegelhandel Boer levert deze serie in diverse afmetingen waaronder de 30x60x4, de 40x80x4 en de 30x120x4cm. Hiermee creeert u een terras die perfect past bij de woonstijl die binnen toegepast is.
GeoCeramica Timber Tortera is een geel/bruin en grijs/creme genuanceerde kleur. De knoesten en mooie patronen maken het tot een levendige tegel die niet van een echte plank te onderscheiden is.

De toplaag van de GeoCeramica bestaat uit een plavuis van keramiek. Keramiek garandeerd absolute kras- en kleurvastheid. Daarnaast neemt het geen vocht en vuil op. Deze plavuis is door middel van een bindmiddel veréénzelvigd met een betontegel van 3cm dik. Zodoende heeft de GeoCeramica voldoende body waardoor de tegel in het gewone zand gestraat kan worden. GeoCeramica voldoet aan alle eisen die iemand zich kan wensen qua onderhoudsgemak. Geen groene aanslag meer en geen klakuitbloei.
GeoCeramica Timber Tortera is niet geschikt voor de oprit.

GeoCeramica is een niet alleen een mooie nieuwe tegel voor uw straat, maar ook een investering. Deze tegels blijven altijd mooi en vragen minimaal onderhoud.
Bij bestellingen van GeoCeramica onder de 10,08m² wordt er achteraf altijd € 30.25 aan klein-order-toeslag berekend. Deze kosten krijgen wij ook (helaas) door de fabrikant één op één doorberekend.
Vanaf heden wordt er statiegeld berekend op de pallets van alle GeoCeramica tegels. Dit wordt gecrediteerd als de pallets ingeleverd worden.

Specificaties:

MateriaalKeramisch
SlijtvastheidUitstekend
AfwerkingHoutlook
KleurTimber Tortera

GeoCeramica Timber Tortera

€ 76,95 per m²

Al ruim 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 143211
€ 76,95
0.36
0.36
€ 76,95

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Mooie acties betreffende de terrastegels GeoCeramica. Het ging om een restpartij. Goed geholpen, daarna nog telefonisch bijbesteld en een paar dagen later geleverd. Vriendelijk personeel.Lees meer reviews

Volg je ons al?