sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Deze GeoCeramica Tracks Mustang heeft een prachtige deklaag met een mooie gelaagde look. Deze tegel is niet van de echte Mustang natuursteen te onderscheiden. Maar deze GeoCeramica heeft het grote voordeel dat het absoluut niet krast.
De toplaag van de GeoCeramica bestaat uit een plavuis van keramiek. Keramiek garandeerd absolute kras- en kleurvastheid. Daarnaast neemt het geen vocht en vuil op. Deze plavuis is door middel van een bindmiddel veréénzelvigd met een betontegel van 3cm dik. Zodoende heeft de GeoCeramica voldoende body waardoor de tegel in het gewone zand gestraat kan worden. GeoCeramica voldoet aan alle eisen die iemand zich kan wensen.
De GeoCeramica is niet geschikt voor de oprit.
GeoCeramica is een niet alleen een mooie nieuwe tegel voor uw straat, maar ook een investering. Deze tegels blijven altijd mooi en vragen minimaal onderhoud.
Bij bestellingen van GeoCeramica onder de 10,08m² wordt er achteraf altijd € 30.25 aan klein-order-toeslag berekend. Deze kosten krijgen wij ook (helaas) door de fabrikant één op één doorberekend.
Vanaf heden wordt er statiegeld berekend op de pallets van alle GeoCeramica tegels. Dit wordt gecrediteerd als de pallets ingeleverd worden.

Specificaties:

MateriaalKeramisch
SlijtvastheidUitstekend
AfwerkingGeprofileerd

GeoCeramica 60x60x4 Tracks Mustang Dark

€ 84,95 per m²

Al ruim 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 143073
€ 84,95
0.36
0.36
€ 84,95

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Prettig bedrijfLees meer reviews

Volg je ons al?