sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Grande Allure. De naam zegt het al: een tegel met grote allure. Bij het verwerken van deze tegels wordt duidelijk waarom deze serie deze naam gekregen heeft. Strak vormgegeven met een deklaag van fijn toeslagmateriaal. De deklaag is voorzien van de Dura Protection Plus Coating. Hierdoor trekt vervuiling minder snel in de tegel, kalkuitbloei zal minimaal zijn en de kleur blijft langer mooi.
Marmo Nero is een mix van grijs, zwart en wit/creme. De moderne uitstraling past in bijna elke tuin. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
Grande Allure Marmo Nero is geschikt voor terrassen, paden en de oprit.
Het strokenverband bestaat uit stenen van 20x30, 40x30 en 60x30x6cm.

Specificaties:

MateriaalBeton
SlijtvastheidGoed
AfwerkingVlak
KleurMarmo Nero

GA Naturelle vlak Marmo Nero

€ 38,95 per m²

Al 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 113055
€ 38,95
0.96
0.96
€ 38,95

Meer producten binnen deze serie:

Reviews voor GA Naturelle vlak Marmo Nero

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
(29-12-2022) In het voorjaar tuintegels bij Boer gekocht, en niets dan lof over de service. Volgens afspraak bezorgd, en de paar stuks extra die ik nodig had werden snel en voor een vriendelijke prijs nageleverd. Helaas werden er na een paar weken in een aantal tegels scheuren zichtbaar; dit werd meteen professioneel opgepakt, en de gescheurde tegels werden zonder extra kosten vervangen. Over de kwaliteit van de tegels kan ik nog niet veel zeggen, dat zal de tijd leren, maar de service van Boer is super!Lees meer reviews

Volg je ons al?