sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Er worden in heel veel tuinen mooie borders, vijver en bloembakken gemaakt van allerlei soorten muurblokken. Deze kunnen prachtig afgewerkt worden met een vijverrand. Deze zijn rondom gezoet, dus ook alle kopse kanten.
Ze kunnen ook gebruikt worden als een staptegel in gras, grind of echt als bestrating.
Werk de hoeken mooi af met de los verkrijgbare hoekstukken.
Chinees hardsteen is grijsblauw van kleur. Het zal in de loop van de tijd lichter worden onder invloed van UV-straling. Het is een relatief zacht gesteente en daardoor wat gevoelig is op krasvorming. Leverbaar in 3 verschillende breedtes.
Verlijm de vijverranden met onze Multitack kit of Varifix. Deze kunt u eenvoudig vinden via de zoekfunctie bovenin beeld.

Specificaties:

MateriaalNatuursteen
SlijtvastheidRedelijk
AfwerkingVlak

Bluestone vijverrand gezoet facet

€ 12,00 per st

Al 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 122210
st
€ 12,00
1 st
1 st
€ 12,00

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
(29-12-2022) In het voorjaar tuintegels bij Boer gekocht, en niets dan lof over de service. Volgens afspraak bezorgd, en de paar stuks extra die ik nodig had werden snel en voor een vriendelijke prijs nageleverd. Helaas werden er na een paar weken in een aantal tegels scheuren zichtbaar; dit werd meteen professioneel opgepakt, en de gescheurde tegels werden zonder extra kosten vervangen. Over de kwaliteit van de tegels kan ik nog niet veel zeggen, dat zal de tijd leren, maar de service van Boer is super!Lees meer reviews

Volg je ons al?