sierbestrating
&
tuinmaterialen
  • Home
  • 50 jaar Tegelhandel Boer

Categorie├źn

Tegelhandel Boer

Planetenlaan 75
2957 SM Nieuw-Lekkerland
0184 - 682 866
info@tegelhandelboer.nl
In 1972 is het allemaal begonnen.
De vader van de huidige eigenaar, begon toen met de handel in betontegels. Dit groeide uit tot een bedrijf wat naast de handel, ook het transport hiervan ging verzorgen. Daar kwam na een aantal jaar het taxivervoer bij. En naast de handel, kwam er na een aantal jaar ook de aanleg van tuinen bij.
In de tussentijd werd er gezocht naar meer ruimte. Dit werd gevonden op het huidige terrein aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. Er werd een grote showtuin aangelegd met diverse modellen van het ruime assortiment.
In de afgelopen jaren is Tegelhandel Boer uitgebreid met 4 extra locaties. Hiermee is het service-gebied uitgebreid om zowel de particulier als de hovenier en aannemer te bedienen in een groot gebied.
Ondanks de groei, zijn we nog steeds het nuchtere bedrijf van toen. De service is goed; we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. En gaat het fout...? Dan lossen we het op.

We zijn dankbaar dat we dit al 50 jaar mogen doen.
Daarom willen we iedereen uitnodigen om dit met ons te vieren op zaterdag 1 oktober van 10.00 - 15.00u aan de Planetenlaan 75 in Nieuw-Lekkerland. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.
Wees welkom !!

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Mooie acties betreffende de terrastegels GeoCeramica. Het ging om een restpartij. Goed geholpen, daarna nog telefonisch bijbesteld en een paar dagen later geleverd. Vriendelijk personeel.Lees meer reviews

Volg je ons al?