sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De Transformatoren van in-lite zijn erg makkelijk in gebruik en voorzien van diverse functies.
De Trafo zet de spanning van het lichtnet van 230Volt om naar 12Volt. Zo is het niet meer gevaarlijk voor uzelf, kinderen en/of huisdieren. Aan deze transformator wordt de kabel bevestigt die de tuin in gaat en waar de tuinverlichting op aangesloten wordt. Nu kunnen niet onbeperkt lampen worden aangesloten. Let er op dat het totale vermogen (Wattage) van de lampen  niet die van de trafo overschrijdt. Gezien de meeste lampen voorzien zijn van LED verlichting, zal het niet zo snel gebeuren. Bij twijfel altijd de 'zwaardere' pakken.

De trafo wordt geleverd met een schemersensor. Deze sensor wordt beschermd met een (melkwit) kunststof kapje. Deze dient ter bescherming en heeft geen negatief effect op de werking en dient te blijven zitten. Zet de draaiknop op 'Dusk to Dawn' om deze schemerfunctie te gebruiken. De standen 1 t/m 12 zijn het aantal uur dat de lampen blijven branden na inschakeling via de schemersensor. De schemersensor dient buiten gemonteerd te worden. Bijvoorbeeld door de sensor door een gaatje in de muur naar buiten te laten steken. Let er op dat de sensor niet geplaatst wordt op een locatie waar kunstlicht bij kan komen. Zo kan bijvoorbeeld een lantaarnpaal de werking van deze sensor teniet doen.
Uiteraard kan de trafo ook gewoon manueel 'On' en 'OFF' geschakeld worden. De stand 'Motion Detector Only' wordt gebruikt als er een bewegingsmelder op de trafo wordt aangesloten.

Specificaties:

Trafo

Vanaf € 95,00 per st

Al 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
st
€ 78,51
€ 95,00
1 st
1 st
€ 95,00

Reviews voor Trafo

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Volg je ons al?