sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De GeoColor muurblok heeft een robuuste afmeting en is verkrijgbaar in 2 lengtes. Beide afmetingen passen perfect bij de GeoColor sierbestrating. De deklaag bestaat uit zeer fijn basalt granulaat wat een hoge kleurvastheid garandeerd. Bij 40% heeft ook de kopse kant (15x15 cm) deze uitwassing waardoor ook de hoeken netjes afgewerkt zijn. Let er op dat deze blokken slechts aan één lange zijde afgewerkt zijn.
De GeoColor stapelblokken zijn uitermate geschikt om royale borders te maken. Om het perfecet af te maken kan er een mooie afdekrand op de stapelblokken gelijmd worden.
Gebruik als fundering voor een border of muurtje een opsluitband. Plaats deze plat in een zandbed en verlijm daar vervolgens de muurblokken op. Zo zal het geheel minder verzakken en blijft het stabiel.

Specificaties:

KleurSolid black
Afmeting60x15x15

Stapelblok Geocolor+ Solid black

Vanaf € 7,25 per st

Al 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
st
€ 5,99
€ 7,25
1 st
1 st
€ 7,25

Reviews voor Stapelblok Geocolor+ Solid black

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4/5
"De Boer Ridderkerk nette showroom en top geholpen door de verkoper. Deze heeft ook goed meegedacht over het aantal tegels wat we nodig hadden. En netjes op afroep geleverd op het moment dat ze nodig waren "Lees meer reviews
Sniff Reviews

Volg je ons al?