sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De ultieme trendy tuin staan vaak diverse Corten-stalen objecten. Tegelhandel Boer speelt hier op in door een tegel aan te bieden die hier perfect op aansluit. Enerzijds modern, anderzijds ook prima toe te passen in de klassieke tuin. Verkrijgbaar in de stoere afmeting 80x80 cm.

De toplaag van de GeoCeramica bestaat uit een plavuis van keramiek. Keramiek garandeerd absolute kras- en kleurvastheid. Daarnaast neemt het geen vocht en vuil op. Deze plavuis is door middel van een bindmiddel veréénzelvigd met een betontegel van 3cm dik. Zodoende heeft de GeoCeramica voldoende body waardoor de tegel in het gewone zand gestraat kan worden. GeoCeramica voldoet aan alle eisen die iemand zich kan wensen qua onderhoudsgemak. Geen groene aanslag meer en geen klakuitbloei.
GeoCeramica Corten Steel is niet geschikt voor de oprit.

GeoCeramica is een niet alleen een mooie nieuwe tegel voor uw straat, maar ook een investering. Deze tegels blijven altijd mooi en vragen minimaal onderhoud.
Bij bestellingen van GeoCeramica onder de 10,08m² wordt er achteraf altijd € 30.25 aan klein-order-toeslag berekend. Deze kosten krijgen wij ook (helaas) door de fabrikant één op één doorberekend.

Specificaties:

MateriaalKeramisch
SlijtvastheidUitstekend
AfwerkingVlak

GeoCeramica 80x80x4 Corten Steel

Vanaf € 80,95 per m²

Al 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
€ 66,90
€ 80,95
0.64
0.64
€ 80,95

Klantenbeoordelingen

Volg je ons al?