sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De GeoCeramica Indus Antraciet is een antraciete tegel met een geleefde uitstraling. Sommige tegels hebben een licht gestructureerde bovenlaag, andere zijn wat vlakker en weer een andere heeft wat lichte nuances in de tegel. Hierdoor wordt de natuursteen-look extra geaccentueerd.
Met de neutrale kleurstelling past de GeoCeramica Indus Antraciet is zowel de moderne als de klassieke tuin.

De toplaag van de GeoCeramica bestaat uit een plavuis van keramiek. Keramiek garandeerd absolute kras- en kleurvastheid. Daarnaast neemt het geen vocht en vuil op. Deze plavuis is door middel van een bindmiddel veréénzelvigd met een betontegel van 3cm dik. Zodoende heeft de GeoCeramica voldoende body waardoor de tegel in het gewone zand gestraat kan worden. GeoCeramica voldoet aan alle eisen die iemand zich kan wensen qua onderhoudsgemak. Geen groene aanslag meer en geen klakuitbloei.
GeoCeramica is een niet alleen een mooie nieuwe tegel voor uw straat, maar ook een investering. Deze tegels blijven altijd mooi en vragen minimaal onderhoud.

Gezien het een restpartij is, kunnen tegels die óver zijn niet geretourneerd worden en OP = OP!

Specificaties:

MateriaalKeramisch
SlijtvastheidUitstekend
AfwerkingVlak

GeoCeramica 60x60x4 Indus Antraciet

€ 49,95 per m²

Al 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
€ 41,28
€ 49,95
0.36
0.36
€ 49,95

Reviews voor GeoCeramica 60x60x4 Indus Antraciet

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4/5
"De Boer Ridderkerk nette showroom en top geholpen door de verkoper. Deze heeft ook goed meegedacht over het aantal tegels wat we nodig hadden. En netjes op afroep geleverd op het moment dat ze nodig waren "Lees meer reviews
Sniff Reviews

Volg je ons al?