sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De meeste gebakken stenen worden getrommeld. Tegelhandel Boer heeft een kleine selectie met strakke gebakken stenen. Voor wie een kwalitatief hoogwaardige steen zoekt en graag een moderne look wil, is dit een ideale keuze. Ons advies is om ongetrommelde stenen niet te gebruiken voor de oprit. De kans dat er alsnog stukjes van de randen af springen door de hoge puntbelasting, is groot.
De gebakken klinker Nostalgie is een handvorm-klinker. Door de manier van produceren zijn deze wat minder strak en recht als de strengpersklinker. De 'oude' look wordt hiermee versterkt. Dezer stenen worden met een soort olie uit de mal gehaald. Daardoor zit er geen zanderig laagje op de steen. Deze manier van 'produceren'wordt aangeduid met de letters 'WS'. Dat staat voor het soort olie welke gebruikt wordt. In dit geval de WasserStrich.
De kleur van de Nostalgie klinkers is een mix van donkerbruin met caramelbruin.

Specificaties:

MateriaalGebakken
SlijtvastheidUitstekend
AfwerkingVlak
Kleurongetrommeld 6,5 cm Nostalgie WS

Gebakken ongetrommeld 6,5 cm Nostalgie WS

Vanaf € 48,50 per m²

Al 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
€ 40,08
€ 48,50
9.7
9.7
€ 48,50

Reviews voor Gebakken ongetrommeld 6,5 cm Nostalgie WS

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4/5
"De Boer Ridderkerk nette showroom en top geholpen door de verkoper. Deze heeft ook goed meegedacht over het aantal tegels wat we nodig hadden. En netjes op afroep geleverd op het moment dat ze nodig waren "Lees meer reviews
Sniff Reviews

Volg je ons al?