sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Deze Cortenstalen borderranden zijn uiterst solide, sterk en eenvoudig in gebruik. De beide zijden zijn omgebogen zodat de totale dikte 5 of 7mm is. De randen kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Door een rechte koppelplaat half in de omgeboden flenzen te steken, kan de volgende rand over de andere helft geschoven worden.
Plaats om de strekkende meter een fixatiebeugel met pen, om de rand de juiste stevigheid te geven. De fixatiebeugel draai je achter de 2 flenzen. De fixatie pen sla je vervolgens door de beugel.
Gebruik een koppleplaat hoek voor een inwendige hoek. Voor een buitenhoek is een kant-en-klare buitenhoek leverbaar.

Specificaties:

Cortenstaal borderrand 5 mm dik buigbaar H8 x L300 cm

€ 46,50 per st

Al 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 151560
st
€ 46,50
1 st
1 st
€ 46,50

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
(29-12-2022) In het voorjaar tuintegels bij Boer gekocht, en niets dan lof over de service. Volgens afspraak bezorgd, en de paar stuks extra die ik nodig had werden snel en voor een vriendelijke prijs nageleverd. Helaas werden er na een paar weken in een aantal tegels scheuren zichtbaar; dit werd meteen professioneel opgepakt, en de gescheurde tegels werden zonder extra kosten vervangen. Over de kwaliteit van de tegels kan ik nog niet veel zeggen, dat zal de tijd leren, maar de service van Boer is super!Lees meer reviews

Volg je ons al?