sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

GeoCeramica Varadero Wood is een keramische tegel met het prachtige design van een houten plank. Zo kunt u uw houten binnenvloer mooi doortrekken naar buiten.
De tegel is afgekeurd doordat er dikteverschil in het onderbeton kan zitten. De plavuis is 100% in orde dus de looks zijn A-keus. Door het dikteverschil, moet elke tegel apart verwerkt worden. Dit vraagt iets meer arbeid, maar hiermee heeft u voor een mooie prijs een fantastische tegel.

Tijdens het productieproces kunnen keramische tegels iets bol gaan staan. Straat deze tegels daarom niet halfsteens, maar laat de voeg op 1/3 of 1/4 verspringen.
De toplaag van de GeoCeramica bestaat uit een plavuis van keramiek. Keramiek garandeerd absolute kras- en kleurvastheid en neemt daarnaast geen vocht en vuil op. De plavuis is door middel van een bindmiddel veréénzelvigd met een betontegel van 3cm dik. Zodoende heeft de GeoCeramica voldoende body waardoor de tegel in het gewone zand gestraat kan worden. GeoCeramica voldoet aan alle eisen die iemand zich kan wensen qua onderhoudsgemak. Geen groene aanslag meer en geen klakuitbloei. Deze tegels blijven altijd mooi en vragen minimaal onderhoud.

Deze tegel is door de dikte van 4cm niet geschikt voor de oprit.
Gezien het een partij is, kunnen tegels die óver zijn niet geretourneerd worden en OP = OP!

Specificaties:

MateriaalKeramisch
SlijtvastheidUitstekend
AfwerkingVlak

B-keus GeoCeramica 30x120x4 Varadero Wood

€ 39,95 per m²

Al ruim 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: B50049
€ 39,95
0.36
0.36
€ 39,95

Reviews voor B-keus GeoCeramica 30x120x4 Varadero Wood

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.52/5
Echt een prima zaak. Geen poespas gewoon normale mensen waar je met je vragen terecht kunt. Super houden zo.Lees meer reviews

Volg je ons al?