sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

Deze Gallie serie is een serie tegels welke voorzien zijn van een facet. Deze tegels hebben ook een goede coating die het intrekken van vuil en vocht tegengaat. Groene aanslag en kalkuitbloei heeft hierdoor nauwelijks kans. De Gallie lei RF is grijs gevlamd met een donkere spikkel er in en heeft een leisteen-motief in de deklaag.
Het betreft een B-keus partij. Dit houdt in dat er kleine schoonheidsfoutjes in de deklaag kunnen voorkomen. Denk hierbij aan kleine putjes in de deklaag, lichte krasvorming of de randafwerking die niet helemaal strak is. De ervaring leert dat de partijen Gallie relatief weinig uitval hebben. Anderzijds worden de tegels handmatig geselecteerd, dus aan elke tegel kán iets mankeren.
Door de langwerpige maatvoering is deze tegel een goede keuze voor de wat smalle tuinen doordat deze tegel de tuin breder doet lijken.
Deze tegels zijn niet geschikt voor de oprit.

Gezien het een partij is, geldt wel: OP=OP

Specificaties:

MateriaalBeton
SlijtvastheidGoed
AfwerkingGecoat

B-keus Gallie lei RF 40x60x4 grijs met spik gecoat (5934)

Vanaf € 17,50 per m²

Al 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
€ 14,46
€ 17,50
0.24
0.24
€ 17,50

Reviews voor B-keus Gallie lei RF 40x60x4 grijs met spik gecoat (5934)

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4/5
"De Boer Ridderkerk nette showroom en top geholpen door de verkoper. Deze heeft ook goed meegedacht over het aantal tegels wat we nodig hadden. En netjes op afroep geleverd op het moment dat ze nodig waren "Lees meer reviews
Sniff Reviews

Volg je ons al?