sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De Marseille is een heerlijk frisse tegel. In welke stemming je ook bent; als je een tuin in komt waar deze tegels ingestraat zijn, wordt je vrolijk. Je gedachten gaan naar schone zandstranden met heerlijk verkoelend water.
De tegel heeft ook nog een ander fijn effect; het is voorzien van een goede caotinglaag. Dit voorkomt het intrekken van vuil en vocht zodat groene aanslag en klakuitbloei verleden tijd zijn. Deze tegels zijn slechts 4cm dik. Dit vergemakkelijkt de verwerking. Maar hierdoor zijn ze te dun voor de oprit.
Het betreft een B-keus partij. De tegels worden handmatig geselecteerd en afgekeurd op kleine schoonheidsfoutjes. Denk hierbij aan kleine putjes in de deklaag of de randen die niet overal even strak afgewerkt zijn.
Gezien het een partij is, geldt wel: OP=OP

Specificaties:

MateriaalBeton
SlijtvastheidGoed
AfwerkingGecoat

B-keus (5360) Marseille 40x40x4 geel-rood gecoat

€ 15,95 per m²

Al 50 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
Artikelnr.: 119350
€ 15,95
0.16
0.16
€ 15,95

Reviews voor B-keus (5360) Marseille 40x40x4 geel-rood gecoat

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4.5/5
Hierbij wil ik Mark van Vliet bedanken voor zijn duidelijke en heldere advies ivm aanschaf keramische tegels en betonschutting. Aanvankelijk alleen tegels gekocht maar ook besloten om de schutting te vervangen. Mark heeft mij goed geadviseerd en duidelijk uitgelegd hoe ik de schutting moet monteren. Ook de bezorging verliep vlekkeloos. Een aanrader! Mark bedankt 👍🏻Lees meer reviews

Volg je ons al?