sierbestrating
&
tuinmaterialen

Omschrijving:

De GeoCeramica Metall Corten is een trendy tegel met een modern design. Hij valt op door de mooie oxidatie-kleur en is daardoor prachtig in combinatie met cortenstalen bloembakken en borderranden. Hij laat zich goed combineren met gebakken stenen of met andere stenen uit de GeoCeramica-reeks.
Gezien het een aktiepartij is, geldt OP=OP

De toplaag van de GeoCeramica bestaat uit een plavuis van keramiek. Keramiek garandeerd absolute kras- en kleurvastheid. Daarnaast neemt het geen vocht en vuil op. Deze plavuis is door middel van een bindmiddel veréénzelvigd met een betontegel van 3cm dik. Zodoende heeft de GeoCeramica voldoende body waardoor de tegel in het gewone zand gestraat kan worden. GeoCeramica voldoet aan alle eisen die iemand zich kan wensen qua onderhoudsgemak. Geen groene aanslag meer en geen klakuitbloei.
GeoCeramica Concreet is niet geschikt voor de oprit.

Specificaties:

MateriaalKeramisch
SlijtvastheidUitstekend
AfwerkingVlak

Actie GeoCeramica 60x60x4 Metall Corten

Vanaf € 52,50 per m²

Al 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Correcte service en passend advies
Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen
€ 43,39
€ 52,50
0.36
0.36
€ 52,50

Reviews voor Actie GeoCeramica 60x60x4 Metall Corten

Beoordeeld door 0 klanten:

Schrijf uw beoordeling

3/5
* = Vereist veld

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
4/5
"De Boer Ridderkerk nette showroom en top geholpen door de verkoper. Deze heeft ook goed meegedacht over het aantal tegels wat we nodig hadden. En netjes op afroep geleverd op het moment dat ze nodig waren "Lees meer reviews
Sniff Reviews

Volg je ons al?